قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر + جدول قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱۷ مهر کاهش قیمت جهانی طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر واردات و عرضه گوشت تازه با ارز مبادله‌ای شروع شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ / دلار به ۱۱۴ هزار تومان باز می‌گردد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ / رکورد تاریخی قیمت طلا و سکه در ایران بانک مرکزی حمایت از تجار خسارت‌دیده در بندر شهید رجایی را اعلام کرد نتایج قرعه‌کشی ایران‌خودرو به زودی اعلام می‌شود/ منتخبان پیامک دریافت می‌کنند بازنشستگی مادران شاغل/ همه آنچه باید درباره شرایط و جدول جدید بدانید بانک مرکزی: پیش فروش سکه ادامه دارد/ پاسخ به تقاضای مردم و بازار قیمت طلا امروز ۱۶ مهرماه ۱۴۰۴ قیمت سکه‌های پیش‌فروش بانک مرکزی اعلام شد اعلام نتایج پنجمین مرحله پیش فروش سکه بانک مرکزی/ تخصیص ۶۵۰ هزار قطعه سکه در مرکز مبادله ایران طلا در آستانه رکوردشکنی تاریخی ۴۰۰۰ دلار نرخ جدید بنگاه‌های املاک اعلام شد + جزئیات کامل

وقتی که آخرین وعده زنگنه هم پوچ از آب درآمد

درحالی که بیژن زنگنه، وزیر سابق نفت در مرداد ماه سال جاری و در آخرین حضورش در جمع خبرنگاران وعده داده بود اما آخرین وعده زنگنه هم پوچ از آب درآمد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۸ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 05
کد خبر: ۱۰۰۹۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ درحالی که بیژن زنگنه، وزیر سابق نفت در مرداد ماه سال جاری و در آخرین حضورش در جمع خبرنگاران وعده داده بود که امسال حدود ۵۰ میلیون مترمکعب به تولید گاز کشور اضافه می شود، جواد اوجی، وزیر جدید نفت، تحقق این وعده زنگنه را عملی ندانست.

 

زمستان سال گذشته برای نخستین بار شاهد صدور جداول خاموشی در فصل سرما بودیم. قطعی های متعدد برق که در میانه زمستان ناشی از کمبود سوخت نیروگاه‌ها بود، شرایطی عجیب در سال پایانی دولت دوازدهم برای تأمین برق زمستانه رقم زد.

 

بیژن زنگنه، وزیر سابق نفت در یازدهم مردادماه امسال در آخرین حضورش در جمع خبرنگاران وعده داد که زمستان امسال 50 میلیون مترمکعب به تولید گاز کشور نسبت به زمستان سال گذشته افزوده می شود. این وعده زنگنه در صورت تحقق، میزان ناترازی تولید و مصرف گاز را که به گفته جواد اوجی، وزیر جدید نفت در زمستان امسال به 200 میلیون مترمکعب در روز می رسد، به طور قابل توجهی کاهش می داد.

 

اما آنطور که جواد اوجی در مصاحبه اخیر خود اعلام کرده، مقدار زیادی به تولید و عرضه گاز در زمستان سال جاری نسبت به زمستان سال گذشته اضافه نمی شود و این به معنای پوچ بودن آخرین وعده بیژن زنگنه است.

 

بخشی از 50 میلیون مترمکعب افزایش ظرفیت تولید گاز در زمستان 1400 که مورد تأکید زنگنه بود به آغاز برداشت از فاز 11 پارس جنوبی باز می گردد. پروژه ای که سالها به خاطر بدعهدی توتال و CNPCI چین و وقت‌کشی وزارت نفت با رویای IPC و برجام، با تأخیر مواجه شد و آنطور که زنگنه وعده داده بود، برداشت گاز از فاز 11 در زمستان سال جاری محقق نخواهد شد.

 

جواد اوجی، وزیر نفت در مصاحبه اخیر خود در خصوص زمستان امسال گفت: "تلاش ما جبران ذخیره‌سازی‌های سوخت مایع نیروگاه‌های کشور است که افزون بر بحث تانکرهای سوخت‌رسان، در بخش بالادست گاز در پارس جنوبی هم تلاش می‌کنیم 12 تا 14 میلیون مترمکعب به رقم برداشت گاز افزوده شود، گرچه مقدار مصرف رشد 8 درصدی دارد اما به تولید گاز آن‌چنان اضافه نمی‌شود."/تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار